De slimme truc van kartonnen bekers bedrukken dat niemand bespreekt

Let op! Verwijder alle hulplagen alvorens jouw dit definitieve ontwerp mits goede resolutie pdf-bestand bewaard.

Een koffiebekertjes mogen voortreffelijk ingezet geraken vanwege koffie, maar zijn tevens passend wegens espresso’s. Wilt u dan ook gaarne beide opties open houden? Dan bestaan die koffiebekertjes met een inhoud aangaande 100ml een geschikte keuze.

Koffiebeker 230cc / 8oz Die koffiebekers hebben ons kartonachtige kleur, hiermee ziet de beker er duurzaam uit. De koffiebekers zijn gemaakt betreffende gerecycled karton en daarom duurzamer vervolgens verschillende kartonnen bekers.

Bekers van enig- of dubbelwandig karton ofwel ons budget of premium bierbeker wegens evenementen. Professioneel bedrukt betreffende je logo of ontwerp. Allemaal tot in de puntjes regelmatig!

Espressobeker bedrukt betreffende merknaam 120cc / 4oz 120CC Kartonnen bekers bedrukken met uw bedrijfslogo? De koffiebekers bedrukken met de bedrijfslogo is een dikwijls heel wat vergeten methode aangaande de huisstijl uiten.

  Betreffende de witte bekers profiteert u iedere keer aangaande ons groot bereik. Een beker met tekst, merknaam en/of naam wordt immers niet alleen via een ontvanger herhaaldelijk gezien, maar verder check here door omstanders. Een herkenbaarheid aangaande de merk wordt hiermee vergroot, zeker als we de drinkbekers bedrukken in de eigen huisstijlkleuren.

Dubbelwandige bekers. De dubbelwandige beker houdt de drank lang lauw, terwijl een buitenzijde met een beker ook niet opgewonden is.

Meld je met voor de nieuwsbrief Krijg 1x ieder maand een e-mail betreffende leuke koopjes en weetjes in onze webshop.

Kartonnen koffiebekers bedrukken kan in vier verschillende formaten en soorten. Je kunt kiezen uit de bekers:

Op een hoogte blijven betreffende acties, kortingen en verdere ? Schrijf u in wegens onze nieuwsbrief en krijg € 10 korting op uw eerstvolgende aankoop.

Op onze website leveren wij verscheidene soorten bekers met. Zo heb je de afwisseling uit koffiemokken, kunststof bekers en kartonnen bekers. Zie hieronder ieder beker hetgeen een mogelijkheden zijn.

Dit bedrukken van jouw kartonnen koffiebeker met logo ofwel tekst kan zijn rendabel
winstgevend én eenvoudig. Het product wordt met grote zorg en toewijding vervaardigd en bewerkt. Tevens bestaan de papieren bekers gemaakt aangaande degelijk karton, waardoor ze ook niet lekken.

Kartonnen koffiebekers bedrukken is een verrijking met uw huisstijl waarmee u dan ook de beurs genoeg bij de zorg kunt leveren voor klanten en relaties. Die bekers aangaande 300cc bestaan precies iets ruimer vervolgens de gewoonlijke 230cc. En via een extra wand teneinde de bekers geniet een koffiedrinker betreffende de koffie buiten zijn handen te branden.

De op de website genoemde prijzen bestaan incluis standaard verzenden naar één adres in Nederland en in de meeste gevallen geldt het verder vanwege één adres in België.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *